Digitalbyrå

Välkommen till den moderna digitalbyrån – din partner för att lyfta verksamheten till nästa nivå!

Är du redo att skapa en imponerande digital närvaro som sticker ut i mängden? Då har du kommit helt rätt. Vi på Kulmed AB är inte bara en vanlig digitalbyrå; vi är kreativa visionärer som brinner för att omvandla idéer till verklighet och skapa digitala mästerverk som ökar din synlighet och attraherar målgruppen.

Varför välja oss?

1.    Expertis och Erfarenhet: Vårt team består av erfarna specialister inom digital marknadsföring och strategi, webbutveckling, design. Vi arbetar med flera branscher med fokus på life science och kan skräddarsy lösningar som passar just din verksamhet.

2.    Resultatdrivna: Vi fokuserar alltid på att leverera mätbara resultat. Genom noggrann analys och uppföljning ser vi till att varje insats ger dig maximal avkastning på investeringen.

3.    Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje företag är unikt. Därför skräddarsyr vi varje projekt efter dina behov och mål. Vi lyssnar på dig och tar hänsyn till din vision för att skapa en lösning som passar perfekt.

4.    Kontinuerlig Support: Vår relation slutar inte när projektet är klart. Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att din digitala närvaro förblir aktuell, effektiv och säker. Du är viktig för oss!

Oavsett om du söker ökad synlighet på sociala medier eller vill förbättra din digitala strategi eller behöver en ny webbplats, så är vi redo att hjälpa dig. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik digital resa för ditt företag.

Kontakta oss idag!

Vi erbjuder ett helhetskoncept vid digital marknadsföring där vi kan hjälpa er med alla delar som att prospektera nya kunder baserat på AI, big data och machine learning samt att hitta och nå de som är högre upp i köpprocessen med hjälp av sökordsannonsering och sociala medier. Kampanjerna kan vi bygga upp med skapande av hemsidor och banners för display och sociala medier, email-marketing och koppling till CRM system

Planering, rapportering och uppföljning av digitala kampanjer är en självklarhet för oss där vi använder flertalet olika rapportmetoder för att skapa bästa möjliga bild av just era kunder.Vårt fokus är inom life science i att hjälpa till att hitta och nå rätt individer för awareness-kampanjer och receptfria produkter där vi specialiserat oss på att bygga upp starka AI modeller för detta och kompletterar med andra kanaler för att maximera resultatet.

Vi kan även nå stora delar av sjukvården och därmed skapa utmärkta sätt att till exempel bjuda in till möten, webinars och annat på ett mycket träffsäkert sätt.

Målet är att hitta guldkornen och fokusera kampanjerna för mest kostnadseffektiva resultat.